خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





کدام کباب سرطان زاست؟کباب ذغالی یا کباب تهیه شده با گاز؟

     



    چرا کبا ب پزی های داخل شهر شیوه سنتی استفاده از ذغال را تغییر داده و به جای آن برای درست کردن کباب از گاز شهری استفاده می کنند؟

    و آیا این شیوه تهیه کباب درست است؟

    و مهم تر از آن:آیا اصلا کباب کردن گوشت صحیح است؟

    ابتدا با دکتر آراسب دباغ مقدم متخصص بهداشت مواد غذایی همراه می شویم سپس خبری را با هم مرور می کنیم و در پایان به یک نتیجه گیری از گروه مجیک گریل(منقل جادویی) خواهیم رسید و البته ما تصمیم گیری را به عقل سلیم شما واگذار می کنیم.

    از آقای دکتر مقدم دباغ درباره اینکه آیا کباب کردن گوشت صحیح است یا نه پرسیدیم پاسخ ایشان این بود که:

    چز آن جایی که در کباب کردن از روغن استفاده نمی شود تا جذب ماده غذایی شود و انرژی دریافتی را بالا ببرد و سبب چاقی و مسایل ناشی از آن مانند تصلب شرایین شود پس این روش نسبت به سرخ کردن بهتر است .

    سوال بعدی ما این بود که آیا کباب کردن مضراتی هم دارد؟

    -البته!در پختن غذامطمئنیم که مغز ماده غذایی یا همان گوشت به طور مناسب حرارت می بیند و خوب پخته می شود پس اگر عامل بیماری زایی در آن باشد در اثر همین حرارت از بین می رود(نه صد درصد).در حالی که در کباب کردن خصوصا اگر به درستی انجام نشود ماده غذایی حرارت لازم و کافی را دریافت نکرده در نتیجه خوب مغز پخت نمی شود.

    -حرارت لازم برای پخت انواع گوشت ها چقدر است؟

    -این درمورد گوشت قرمز و مرغ متفاوت است.برای گوشت قرمز 65درجه سانتی گراد و برای مرغ75درجه لازم است تا به پخت لازم و کافی برسد.اما معمولا در کباب کردن این اتفاق نمی افتد و گوشت برای پخته شدن حرارت لازم نمی بیند.در این حالت امکان پختن و حتی سوختن سطح ماده غذایی  و مغز پخت نشدن آن هست و اگر میکروارگانیزم یا انگلی در آن باشد از بین نمی رودو می تواند به بدن افراد منتقل شده موجبات مسمومیت و آلودگی های انگلی را ایجاد کند.

    تفاوت خاصی بین کباب کردن روی ذغال با کباب کردن با باربیکیو هست؟

    از دلایل اصلی محبوبیت کباب های ذغالی بین مردم ترکیبات آروماتیک یا معطری اند که هنگام کباب کردن آزاد می شوند که توسط گاز یا باربیکیو ایجاد نمی شوند.می توان از نظر ذائقه حذف ذغال در فرایند کباب کردن معمولا باب طبع مردم نیست.با این حال از نظر ایمنی غذایی دیگر مباحث مربوط به سرطان زایی که چندان هم ثابت شده نیستند در مورد کباب مطرح نخواهد بود.

    -در رابطه با نشستن خاکستر روی ماده ی غذایی آیا ضرری ذکر شده است؟

    در تمام مطالب و مقاله های علمی ذکر شده است که قسمت های سوخته گوشت را استفاده نکنیداما درمورد خاکستر ذغال بحثی مطرح نشده است.

    تاثیر چربی زیاد گوشت ر کباب کردن چگونه است؟آیا ضرری دارد؟

    ظاهرا چربی گوشت خاصیت گوشت های کبابی را بهتر یا بدتر نمی کند اما به این دلیل که چربی ها محل تجمع داروها,آنتی بیوتیک ,سموم و مواد مشابه دیگر است معمولا توصیه می شود چربی گوشت ها قبل از مصرف گرفته شوند.

     

    م: http://www.salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=46202&type=منبع

    به گزارش خبرنگار جامعه جهان، جدیداً مد شده است که کبابی ها بساط منقل و ذغال را جمع کردند و از فر متصل به گاز شهری برای کباب کردن گوشت ها استفاده میکنند. این روش باعث می شود که گاز متان نیمسوز جایگزین گرمای ذغال شود و تولید این گاز اثرات نامطلوبی را بر روی سیستم بدنی افراد در پی خواهد داشت.

    در طریقه این نوع پخت، شعله گاز اجاق آنها به رنگ ترکیبی آبی و زرد میسوزد و این شعله نشان از ترکیب متان نیمسوز با آنزیم های گوشت دارد که فوق العاده سرطان زا و خطرناک است و این آنزیم ها را تبدیل به دی متیل فنولوئیل از پایه های تحریک متاستاز سلول های بدن مینماید که همان سرطان بافت در بدن است. (مخصوصاً اگر سطح اسیدوز بدن هم بالا و نزدیک ۶/۶ باشد، که متاسفانه این بیماری قطعی خواهد شد.)

    در این زمان اگر وسط کباب خود را نگاه کنید، می بینید اصلاً تغییر رنگ نداده و فقط بر اثر تماس با گرمای گاز متان به رنگ بنفش مایل به خاکستری میزند.

    به همین دلیل تأکید می شود حتماً به کبابی هائی بروید که از ذغال برای کباب کردن گوشت های خود استفاده مینمایند، چون گرمای آتش ذغال همگن است و بدون ضرر گوشت را کباب می کند.

    نتیجه گیری گروه مجیک گریل:

    کباب کردن نسبت به سرخ کردن برای آماده کردن گوشت روش بهتری است و اگر درست انجام شود به اندازه پختن سالم است.

    اگرچه گفته می شود کباب کردن با ذغال سرطان زاست اما این مساله ثابت نشده است.

    کباب کردن با ذغال به دلیل ایجاد ترکیبات معطر و طعم خوب بین مردم محبوبیت زیادی دارد.

    کباب کردن با گاز به خوبی گوشت را مغز پخت نمی کند و چون تولید متان نیمسوز می کندموجب سرطان در بافت ها می شود.

    با منقل جادویی  مجیک گریل

    با بهره گیری از شیوه سنتی ,سالم,معطر و مطبوع استفاده از ذغال کبابی دلخواه و مطبوع خواهید داشت.

    ذغال یکدست و سرخ شده را ظرف 15دقیقه تهیه کنید و به خاطر طراحی منحصر به فرد و حرارت ملایم دائمی از مغز پخت شدن گوشتتان مطمئن باشید.

    بدون نیاز به باد زدن و صرف انرژی ذغال موردنیازتان را سرخ و آماده کنید.

    به راحتی کباب پزتان را جابه جا کنید و همه جا آن را با خود داشته باشید.

     

    اطلاعات و تصاویر بیشتررا به همراه فیلم ویدویی در اینجا ببینید


    بازار ایرانی
    این مطلب تا کنون 12 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : کباب ,گوشت ,ذغال ,استفاده ,غذایی ,حرارت ,کباب گوشت ,حرارت لازم ,متان نیمسوز ,ماده غذایی ,مجیک گریل ,
    کدام کباب سرطان زاست؟کباب ذغالی یا کباب تهیه شده با گاز؟

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده